Bouw aan comfort met Baars

Materiaalkeuzes, het belang van zichtlijnen, schone werktechnieken, de waarde van lichtinval. Baars Totaalbouw werkt al ruim 10 jaar aan de luxe en het comfort van particulieren en bedrijven in Duiven e.o.
Maar onze geschiedenis gaat veel verder terug. Met roots in de meubelmakerij.

Van meubelmaker tot totaalbouwer
in Duiven e.o.

Meubelmaker. Een ambacht met liefde voor materialen en oog voor detail. Vanaf dit fundament ontwikkelde Baars zich tot totaalbouwer. Door middel van cursussen en opleidingen. Altijd met een timmermansoog, de onverzettelijkheid van de noeste bouwvakker en de creativiteit en het inzicht van een architect.

Baars biedt een totaalconcept

Inmiddels is Baars Totaalbouw uitgegroeid tot een team van 6 man. Ieder met zijn eigen expertise. Dat maakt dat wij elk project van start tot oplevering zelf uitvoeren. We verplaatsen elektra en leidingwerk of leggen de netwerken aan. Verzorgen schilderwerk binnen en buitenshuis. Wij bouwen en verbouwen uw badkamer. We maken timmer- en stucwerk. Repareren daken of maken aanpassingen, tegelen vloeren en wanden. En zelfs tuinaanleg en bestrating zit in onze dienstverlening.


Bij elke opdrachtgever werken we met een vaste bezetting. We schakelen snel. Met 1 aanspreekpunt. En een tevreden opdrachtgever.

Wij zijn u graag van dienst

Kennis voor de toekomst

Kennis heeft de meeste waarde als het wordt doorgegeven aan de bouwers van de toekomst. Baars Totaalbouw werkt daar graag aan mee. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wil jij bij ons het vak leren?

Neem contact met ons op