Baars Totaalbouw biedt u licht
en extra ruimte

Licht en ruimte. Beide elementen verhogen het leefcomfort. U verplaatst uw werkkamer naar de zolderverdieping. Of één van uw kinderen krijgt een eigen stek onder de schuine kap. Baars zorgt voor meer lichtinval door middel van een dakraam. Of wat dacht u van extra ruimte met stahoogte door een dakkapel.

Een dakraam voor elk soort dak in Duiven e.o.

Heeft uw huis een plat dak, een lessenaars- of zadeldak? Een Franse kap of schildjes? Wij plaatsen houten of kunststof dakramen in elk soort dak. We gebruiken ramen van Velux. Daarmee leveren we hoge kwaliteit voor een gunstige prijs. U heeft keuze uit een kantel- of een uitzetraam. We leveren het project volledig afgetimmerd op. En in de gewenste kleur.

Wilt u meer licht op zolder?

Geniet van meer leefruimte

Een dakkapel levert u extra licht en ruimte op. Het team van Baars Totaalbouw plaatst een kapel in de stijl van uw woning. Compleet met dakgoot en hemelwaterafvoer. Geeft u de voorkeur aan een plat dak, dan leveren we een kapel EPDM-dakbedekking. In alle gevallen is het resultaat een zolderverdieping met nieuw elan.

Vraag een offerte aan voor extra ruimte

Een nokverhoging

Door de nok van het dak te verschuiven, creëert u veel extra ruimte. Bij een 1-zijdige nokverhoging verlengen we aan 1 zijde het dakvlak. Bij een 2-zijdige verhoging tillen we het dak als het ware omhoog. Bij beide opties passen we de dakconstructie aan voor de benodigde stevigheid. De bedekking trekken we door in de stijl van het bestaande dak. Voor een nokverhoging is een vergunning verplicht.

Vraag een offerte aan voor een nokverhoging