Stucwerk van Baars Totaalbouw
past bij elk interieur

Een elegante, witte muur met een strakke kooflijst. Een wand als contrasterend kleurvlak. Gladde muren zijn robuust en stijlvol tegelijk. Maar een egale wand is ook noodzakelijk voor perfect schilder- of behangwerk. Goed gestucte muren bevorderen bovendien de thermische isolatie en zijn brandvertragend. Laat uw stucwerk over aan de vakmensen van Baars Totaalbouw.

Vraag een offerte aan

Kies voor een decoratieve afwerklaag

Spachtelputz is een decoratieve sierpleister. Deze afwerklaag met subtiele korrelstructuur zorgt voor een speels effect op wanden en plafonds. Dit stucwerk is sterk en makkelijk in onderhoud. U heeft ruime keuze uit verschillende kleuren.

Een andere decoratieve pleister is Stucco Mat. Hierin zijn fijne deeltjes kunsthars gemengd. Dat geeft een fluweelzachte uitstraling aan uw muur. U kunt het eenvoudig schoonmaken met neutrale huishoudelijke reinigingsmiddelen.

Sierlijsten en ornamenten

Sierlijsten en ornamenten geven een kamer een chique en verzorgd karakter. Ze creëren ook een optisch effect: de ruimte lijkt groter. De elementen leveren we in allerlei vormen en stijlen. Strak, modern of klassiek. Stucwerkornamenten accentueren de authentieke stijl van uw huis. Denk bijvoorbeeld aan een decoratieve rozet rond het bevestigingspunt van een hanglamp.

Wandcorrecties door raapwerk

Met raapwerk maakt Baars Totaalbouw scheve muren of plafonds weer recht. Daarvoor gebruiken we dikke laag gipsmortel of een cementgebonden mortel. Deze techniek passen we ook toe op rondingen bij bijvoorbeeld openhaarden, trapopgangen en togen.

Past stucwerk bij uw interieur?

Vraag Baars Totaalbouw om advies