Uw elektra kundig aangesloten
door Baars Totaalbouw in Duiven e.o.

Uw wens gaat in vervulling. Het plan voor een woonkeuken met kookeiland wordt werkelijkheid. Een nieuwe indeling waarin moderne keukenapparatuur een nieuwe plaats krijgt. Dat heeft gevolgen voor de elektra. Leidingen moeten worden verlegd. Er zijn nieuwe stopcontacten en lichtpunten nodig. En wellicht moet de groepenkast aangepast worden. Baars Totaalbouw adviseert u en verzorgt alle werkzaamheden.

De groepenkast aanpassen

Een huis is ingedeeld in verschillende elektriciteitsgroepen. De groepenkast verdeelt de stroom over deze segmenten. Teveel apparaten op 1 groep veroorzaken mogelijk overbelasting. In een nieuwe situatie is een extra groep misschien noodzakelijk. Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in dit werk. Desgewenst richten ze uw groepenkast overzichtelijk in met een nieuwe automaat.

Vraag een offerte aan

Elektrawerk met aandacht voor detail

Waar komen nieuwe stopcontacten en lichtpunten? Moeten daarvoor leidingen verlegd worden? Wij voeren uw opdracht vakkundig uit. Met oog voor detail. Heeft u bijvoorbeeld aan dimmers gedacht in plaats van lichtschakelaars? Of inbouwspots als armatuur? Het team van Baars denkt met u mee.

Het comfort van elektrische vloerverwarming

Vroeg in de ochtend. Op blote voeten loopt u naar beneden voor uw eerste kop koffie. Laat u niet onaangenaam verrassen door een koude tegelvloer. Kies voor elektrische vloerverwarming. Met dit systeem verwarmt u elke ruimte onafhankelijk van uw cv-installatie. Het is ideaal voor renovatieprojecten. We kunnen er direct overheen tegelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op