Vergroot uw leefruimte
met een uitbouw van Baars

U wilt meer ruimte in uw woonkamer. Of een grotere keuken waar u met het hele gezin van het diner geniet. Met een uitbouw realiseert u dat extra comfort. Baars Totaalbouw biedt diverse maatwerkoplossingen in stijl met uw huis. Voor uw stadswoning in hartje Roosendaal. Of uw woonboerderij in de buurt van Velp. Kies voor een uitbouw met een houtskelet of van steen. Indien u dat wenst, regelen wij de aanvraag van de bouwvergunning. Casco oplevering van de bouw is ook een optie.

Een uitbouw van hout of bakstenen?

Hout past bij elk type woning. Ideaal voor een uitbouw. Bovendien brengt een houten skelet relatief weinig gewicht mee. Daarmee bespaart u op de kosten voor de fundering. U kunt het combineren met elke soort dakbedekking. En dit materiaal is een goede isolator.

Bij een stenen aanbouw vallen grote verschillen in materiaal en kleur direct op. Daarom bepalen we zorgvuldig uit welke steensoort de bestaande bouw is opgetrokken. En welke metselwijze gebruikt is. We zorgen ook voor een gedegen isolatie.

Meer informatie

Ruimte creëren met een erker

Kenmerkend voor een erker is veel raamoppervlakte. U breidt niet alleen de ruimte in uw huis uit. U geniet ook van meer daglicht. Een uitbouw passen we over het algemeen toe aan de achterzijde van uw huis. Een erker is daarentegen evengoed een oplossing voor uitbreiding aan de voorzijde of de zijkant van uw woning.

Vraag een offerte aan