Strak tegelwerk van Baars Totaalbouw
in Duiven en omstreken

De patronen en het kleurenpalet. Het samenspel tussen grote en kleine vormen. Frivoliteit van een mozaïek. Tegelwerk trekt de aandacht. Op de vloer en aan de wand. Het is sfeerbepalend. Ontdek het effect van een strak getegelde vloer of wand in uw huis. Onze tegelzetters zijn u graag van dienst.

De invloed van tegelwerk op een vertrek

Grote tegels brengen rust in een vertrek. Kleinere geven het gevoel van luxe. Een combinatie van groot en klein zorgt voor een persoonlijke en exclusieve uitstraling. 

Rechthoekige wandtegels kunt u zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Horizontale betegeling wekt de indruk dat de ruimte groter is. Breng de tegels verticaal aan en het vertrek lijkt hoger. Diagonaal gelegde vloertegels geven een ruimtelijk gevoel.

Baars Totaalbouw werkt
met keramische tegels

Keramische tegels zijn er in vele variaties. Ruw, mat, egaal, glanzend. Tegelwerk geeft niet alleen een luxe uitstraling. Het is praktisch in onderhoud. Het is waterdicht, kras- en slijtvast en vlekbestendig. Met andere woorden: tegels zijn hygiënisch en duurzaam.


Tegels en vloerverwarming

Daarnaast is keramiek een goede warmtegeleider en dus buitengewoon geschikt voor vloerverwarming. En op warme zomerdagen blijft uw vloer juist koel. Vergroot uw leefcomfort met tegelwerk van Baars Totaalbouw. Uiteraard verzorgen wij ook het kit- en voegwerk.

Vraag een offerte aan

Tips voor uw tegelkeuze

Krassen vallen minder snel op op lichte en matte tegels.

Donkere tegels zien er niet zo snel vies uit.

Gebruik voor natte ruimtes ruwe of anti-slip vloertegels.

Een vloertegel kan ook als wandtegel gebruikt worden.

Gebruik een wandtegel nooit voor de vloer.

Wilt u meer advies?