Baars bouwt of repareert daken
in Duiven en omstreken

Een lekkage op uw zolder in Velp. Een modern zinken dak op uw nieuwbouwwoning in Roosendaal. Met het dakwerk van Baars bent u beschermd tegen de nukken van het Nederlandse weer. Wij repareren oude daken of bouwen ze volledig nieuw.

U bent snel onder de pannen
met Baars Totaalbouw

Dakpannen zijn in Nederland de populairste dakbedekking. In vergelijking met andere bedekkingsmaterialen zijn ze een voordelige keuze. Een dak met keramische pannen heeft een gemiddelde levensduur van 50 jaar. Laat Baars Totaalbouw uw nieuwe dak voorzien van pannen of de oude vervangen. Nog 4 goede redenen om voor dakpannen te kiezen:

  • Ze houden zich goed in alle weersomstandigheden.
  • Deze dakbedekking is gemakkelijk te onderhouden.
  • Een pannendak is brandveilig.
  • We plaatsen dakpannen in korte tijd.
Wat kost een pannendak?

EPDM-dakbedekking en shingles

EPDM-dakbedekking is een synthetisch rubber van hoge elasticiteit. Het si goed bestand tegen de weersinvloeden en uvstraling. EPDM heeft een levensduur van meer dan 30 jaar. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren.


Daksingels zijn bijzonder geschikt voor de bedekking van tuinhuisjes en overkappingen. Na de dakpan is dit de meest voorkomende dakbedekking. Het materiaal, meestal bitumen, is licht. Daardoor heeft de dakconstructie minder dragend vermogen nodig. De bedekking is bovendien waterdicht en bestand tegen vorst en hitte. Daksingels filteren ook geluid.

Een natuurlijk en modern dak

Zink. Het meest gebruikte materiaal voor dakgoten en hemelwaterafvoer. Maar ook een aantrekkelijk materiaal voor een hedendaagse look van uw dak. Zink is onderhoudsvriendelijk en gaat lang mee. Na verloop van tijd vormt zich een patineerlaag op het zink, dat de dakbedekking resistent maakt tegen weersinvloeden. En weet u dat zink een natuurlijk materiaal is en volledig recyclebaar? Iets voor u, een zinken dak?

Vraag ons om advies

Een overstek: esthetisch en functioneel

Met een overstek ziet uw woning er minder kaal uit. Baars maakt een bij uw huis passende overstek. Behalve deze esthetische waarde heeft het ook een functie. Het beschermt de kozijnen en de gevel enigszins tegen de doorslag van regenwater. En het geeft een beetje extra schaduw. Tevens dient het als aftimmering van de dakgoot.

Vraag een offerte aan voor uw dakwerk