Baars Totaalbouw verzorgt alle soorten timmerwerk

Talloze elementen in en om huis zijn van hout gemaakt. Klassieke huizen hebben vaak een houten constructievloer of een balkenplafond. Of denk aan het ankerbalkgebint van de Gelderse hallenhuisboerderij. Maar ook in de moderne bouw wordt dit natuurlijke materiaal nog veel gebruikt. Neem de trapde dakconstructieknieschotten of deuren en kozijnen. Schakel het team van Baars Totaalbouw in voor alle soorten timmerwerk.

De houten weg naar boven

De trap is een stijlelement in uw huis. De eerste belangrijke keuze is die van de houtsoort en eventueel de combinatie met andere materialen. De timmerman van Baars adviseert u en meet de trap in. Uiteindelijk geniet u van een compleet afgewerkte houten opgang.

Deuren en kozijnen

Deuren, schuifdeuren en kozijnen. Ze zorgen voor toegankelijkheid. Geeft u de voorkeur aan een eenvoudige opdekdeur? Of trekt u de sfeerlijn in huis door met paneeldeuren en kozijnen met sierlijsten? Bespreek met ons uw wensen. Indien nodig maken we deuren en ramen op maat.

Informeer naar ons maatwerk

Voorzetwanden en knieschotten

Een voorzetwand is een mooie oplossing voor gehorige of slechtgeïsoleerde muren. De timmermannen van Baars plaatsen de geïsoleerde platen vrijstaand of gekoppeld aan de achterwand. We leggen u uitvoerig uit welke methode het meest geschikt is voor uw project. Laat de voorzetwand stucen of schilderen voor een prachtig eindresultaat.


Met knieschotten werken we het achterste gedeelte van de schuine kap af. Hierdoor ontstaat extra bergruimte op uw zolder.

Een kast op maat

Een andere optie voor meer bergruimte is een kast op maat. De oorsprong van Baars Totaalbouw in Duiven ligt in de meubelmakerij. Verwacht dus fraaie producten geheel naar wens.

Bestel uw maatwerk