Een passende vloer voor elke woning
in Duiven en omstreken

De vloer. Het onderdeel van uw huis dat het meest te verduren krijgt. En het is ook nog sfeerbepalend. Houd bij de vloerkeuze rekening met de gebruiksintensiteit en de omstandigheden. Een waardevol advies van Baars Totaalbouw: kies de look met uw hart en het materiaal met verstand.

Aandachtspunten voor de keuze van uw vloer

Houd rekening met de volgende factoren als u een keuze maakt:

  • Spelende kinderen gebruiken de vloer intensief.
  • Niet elk type vloer is geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de keuken
  • Ligt er elektrische vloerverwarming of een natbouwsysteem?
  • Kiest u voor een onderhoudsvriendelijke vloer?

De ondergrond moet egaal zijn, ongeacht uw keuze voor de bedekking ervan. Een cementdekvloer leent zich uitstekend voor dit doel. Na egalisatie is de ondergrond geschikt voor afwerking met tegels, een laminaat- of pvc-vloer, of beton. Of kies voor een cementdekvloer met extra slijtlaag afwerking. Twijfelt u welke vloer geschikt is voor uw interieur?

Overleg met ons

Een laminaat- of pvc-vloer

Het team van Baars legt laminaat- of pvc-vloer met uiteenlopende uitstraling. Van houtnerflook tot tegelmotieven. Deze vloertypen zijn gemakkelijk in onderhoud.

Laminaat is de goedkoopste optie. Wel dient het altijd op een geluid dempende ondervloer gelegd te worden. Een pvc-vloer kunnen we direct op de ondervloer aanbrengen. De lamellen zijn dunner dan laminaatpanelen, geluiddempend en goede warmtegeleiders. Dit type vloer is derhalve erg geschikt voor vloerverwarming.

Betonvloeren

Het robuuste karakter van een betonvloer past bij elk interieur. Klassiek of modern. Het kan waterdicht gestort worden, is oersterk en gaat geluidsoverlast tegen. U maakt zo’n ondergrond gemakkelijk schoon en de vloer droogt snel. Bovendien is een vloer van beton naadloos. Baars Totaalbouw biedt talloze kleuren, een gevlinderde afwerklaag of een dunnere bovenlaag van beton-ciré.

Informeer naar de mogelijkheden