Verbouwingen en renovaties
in Duiven en omstreken

Een grotere woonkamer. Een nieuwe slaapkamer op de zolderverdieping. Nieuw metselwerk voor uw vooroorlogse woning. Schakel voor een complete verbouwing of de renovatie van uw woning het team in van Baars Totaalbouw uit Duiven.

Een doorbraak voor meer comfort

Met een doorbraak in een muur maakt u van 2 kleinere ruimtes 1 grote. Mogelijk kan dat het dragend vermogen van de woningconstructie ondermijnen. In zo’n geval plaatsen we een stalen ligger. Die voert het gewicht af naar bijvoorbeeld een dragende muur. Zo’n profiel heeft de vorm van een L, een H of een I. In overleg met de architect bepalen we welke oplossing we gebruiken voor uw bouwproject.

Vraag ons advies

Metselwerk binnen en buitenshuis

Een verbouwing of renovatie gaat meestal gepaard met metselwerk. Voor muren die worden afgewerkt met een stuclaag of timmerwerk, volstaat zogenaamd vuil metselwerk. Zichtwerk trekken we op met schoon metselwerk. Deze muren voegen we netjes en strak. Beide metselvormen passen we zowel binnen als buiten toe. In plaats van vuil metselwerk plaatsen we ook wel tussenmuren van gelijmde gipsblokken. Of we deze toepassing gebruiken, is afhankelijk van de plaats en de functie van de muur.

Leg ons uw verbouwplannen voor

Bespaar op uw energierekening

De gevel en de ramen zorgen voor meer dan de helft van het warmteverlies in een woning. Bij renovatie van oudere huizen voorzien we de buitenmuren van goede isolatie. Dat doen we uiteraard ook als we een aanbouw plaatsen.

Vraag een offerte aan