Vakkundige loodgieters
voor Duiven en omstreken

De kraan in de badkamer lekt. U wilt de verwarming in de badkamer laten vervangen door een sierradiator. Uw nieuw geplaatste uitbouw wordt voorzien van een authentieke blokgoot. Loodgieterswerk kent vele variaties. Het team van Baars heeft specialisten voor elk karwei.

Uw waterleidingen in goede handen
bij Baars Totaalbouw

De water- en afvoerleidingen vormen een belangrijk netwerk in huis. Vakkundig aangelegd leidingwerk voorkomt lekkages. Wij voorzien uw woning van gedegen leidingen of verplaatsen die als uw verbouwingsplan daar om vraagt. Een lek in uw oude systeem kan aanzienlijke schade veroorzaken. Onze loodgieters sporen het probleem op en verhelpen het. Heeft u een lekkage?

Bel Baars Totaalbouw

Het nut van een solide dakgoot

Bij een fikse regenbui stromen er grote hoeveelheden water van het dak. Een dakgoot voorkomt dat de grond direct naast uw woning dit allemaal in korte tijd moet verwerken. De hemelafvoer leidt het water weg naar het grondwater of naar het riool. Zink, aluminium en rvs zijn veelgebruikte materialen. 

We onderscheiden grofweg 5 soorten goten:

  • Bakgoot
  • Blokgoot
  • Kilgoot
  • Mastgoot
  • Zakgoot

Onze loodgieters adviseren u graag welk systeem het beste aansluit bij uw woning.

Vloerverwarming biedt extra comfort

Met vloerverwarming zorgt u op een efficiënte manier voor een aangename temperatuur in uw huis. U heeft meerdere opties. Kiest u voor een droogbouw- of een natbouwsysteem? Tot de eerste categorie rekenen we elektrische vloerverwarming. Een natbouwsysteem verwarmt de vloer met warm water. We plaatsen de buizen en slangen in een cementlaag. Deze manier van verwarmen is zeer geschikt voor tegel- en gietvloeren.

Meer informatie