Baars Totaalbouw werkt aan uw woonbeleving in Duiven e.o.

De renovatie van een stadsvilla in Velp. De keukenverbouwing van een woonboerderij nabij Roosendaal. Een terrasoverkapping in een tuin op het Zuiden in Oosterbeek. Een aanbouw of verbouwing heeft een praktisch nut. Meer woon- of werkruimte. Beschutting tegen de weerselementen. Die ingrepen hebben ook esthetische waarde. Baars Totaalbouw begrijpt dat. U merkt dat aan ons vakmanschap en het afwerkingsniveau van onze werkzaamheden.

Verbouwing en renovatie

Wij werken met materialen van topkwaliteit die de authenticiteit van uw pand of interieur waarborgen. Baars Totaalbouw denkt met u mee, zoals u van een bouwkundig partner mag verwachten. Uw wensen zijn uiteraard leidend. Desgewenst spelen wij een adviserende rol tijdens de uitvoering van uw project.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wij bouwen niet alleen aan de kwaliteit van uw woon- en werkmilieu. We werken ook met duurzame en milieuvriendelijke producten en materialen. Baars Totaalbouw is Greenworks-gecertificeerd.

Schoon en opgeruimd

Een vakman van Baars Totaalbouw werkt gestructureerd en houdt zijn werkplek overzichtelijk. Het team levert elk project schoon en opgeruimd op. Wij zijn pas klaar met onze werkzaamheden als u 100% tevreden bent.