Decoratief en beschermend schilderwerk in Duiven en omstreken

Schilderwerk. Het is als make-up. De kleur van uw kozijnen en deuren accentueren het uiterlijk van uw huis. De finishing touch. Het heeft nog een andere, zeker zo belangrijke functie. Het beschermt houtwerk en metaal tegen de invloed van vocht en temperatuurwisselingen. Zowel binnen als buiten. Na het werk van onze schilders.

Schilderwerk als kleurrijke bescherming

Baars Totaalbouw levert zowel binnen als aan de buitenzijde schilderwerk van hoge kwaliteit. Buitenshuis hebben zon, regen en wind vrij spel. Onze schilders kiezen voor de beste tactiek tegen de weersinvloeden. Gronden, voorlakken, aflakken in de gewenste kleur. Op deze manier zijn uw deuren en kozijnen jaren goed beschermd.

Prachtig glad texen

Een texlaag geeft kleur aan uw binnenmuren. Op uw strak gestucte wanden laat zelfs de fijnste roller een lichte structuur achter. Met airless latex spuitwerk blijft de look van de gladde muur behouden. Bovendien is deze schildermethode bijzonder efficiënt. Dit proces is ook geschikt om wanden met een decoratieve afwerklaag van de gewenste kleurtint te voorzien.

Stel uw vragen over schilderwerk

De invloed van kleuren

Kleuren beïnvloeden van een ruimte. Lichte tinten hebben een ruimtelijk effect. Door mengen met rood of geel ontstaat een warme kleur. Uw meubels en decoratieve elementen, zoals bijvoorbeeld gordijnen, bepalen mede uw kleurkeuze. Die is niet altijd even gemakkelijk. Een ogenschijnlijk gewaagd alternatief kan een bijzonder mooi effect blijken. Baars Totaalbouw put uit jaren ervaring en adviseert u op basis van de huidige trends.

Moeite met uw kleurkeuze?

Laat houtrot uw kozijnen bederven

Zijn uw kozijnen in slechte conditie? Hout werkt door temperatuurverschillen. Hierdoor scheurt de verflaag. ingetrokken vocht veroorzaakt houtrot. De schilders van Baars herstellen de aangetaste plekken. Na een nieuwe schilderbeurt trotseert uw houtwerk weer jarenlang de elementen.

Vraag een offerte aan voor schilderwerk